Cum este gestionat un server VPS?

Cum este gestionat un server VPS?

0 Shares
0
0
0

Daca vrei un server pentru jocuri doar pentru tine si prietenii tai click aici si vei gasi cea mai buna oferta. Sunt foarte multe firme pe piata care au sa iti ofere o optiune. Daca dezvoltatorii au activat functia de joc ar trebui sa poti sa utilizezi aplicatii pentru a cumpara un server privat pe care sa il utilizezi alaturi de prietenii tai, fara ca alta persoana sa intrerupa jocul vostru.

Preturile serverelor private pot sa fie stabilite de catre dezvoltatorii de jocuri. Vei fi taxat in momentul in care cumperi aplicatia si platesti lunar pentru a mentine serverul activ. Taxele lunare pentru reinnoire sunt scoase automat din soldurile companiei in asa fel incat sa nu fie nevoie sa iti faci griji ca uiti sa inoiesti chiria lunar.

Cand vezi o pagina cu detalii despre jocuri poti da click si pe fila Servere. Daca o astfel de caracteristica VIP este activata vei vedea si o sectiune numita Servere private. Poti gasi aici absolut toate servele private pe care le-ai creat deja sau care se numara printre ele. Daca vezi ceva poti sa mergi si sa joci imediat. Daca vrei sa faci una noua poti sa faci lucrul acesta dand si click pe butonul albastru de Creare server.

Dupa ce v-ati creat un server nou trebuie sa vedeti si o caseta speciala. Aici poti sa dai noii achizitii si un nume personalizat pentur a trece la acordul pentru abonament. Dupa ce ai citit informatiile pe cutii si ai ales numele perfect poti sa termini acest proces accesand cumparati acum.

Dupa ce ai finalizat cumpararea vei fi dus la ecranul de configurare pentru server. Aici poti sa redenumesti serverul si poti sa inviti mai multi jucatori sa participe daca introduci numele de user in caseta care trebuie si alegi Adaugare. Poti sa inviti maxim 50 de utilizatori individuali sau poti sa permiti tuturor persoanelor aflate in lista ta de prieteni sa ti se alaturie bigand caseta cu prieteni permisi.

Pagina aceasta include si caracteristicile care genereaza linkuri si pe care le poti folosi cu scopul de a accesa in mod direct serverul tau specific. Pentru a putea face lucrul acesta da click pe butonul albastru cu numele Generati. Dupa ce ai configurat tot ce ai vrut poti sa salvezi informatiile si ai posibilitatea imediat de a folosi serverul cumparat.

Dupa ce ai configurat tot, achizita trebuie sa apara la categoria servere private de pe pagina in care vei gasi detalii despre jocuri. Pentru a putea porini joxul tot ce trebuie sa faci este sa dai join. Daca vrei sa faci o serie de modificari suplimentare, click pe butonul meniu si in dreapta vei vedea configurare, loc in care poti selecta mai multe optiuni.

Daca vrei sa impiedici reinoirea serverului tau la sfarsit de luna, lucrul acesta se va putea face oricand inaintea datei de reinnoire. Pentru ca acest lucru sa fie posibil configureaza achizitia dand click pe detalii ale jocului si poti face de aici toate modificarile pe care le consideri necesare.

0 Shares