Cum imi imbunatatesc relatia cu copilul meu?

0 Shares
0
0
0

Cum imi imbunatatesc relatia cu copilul meu?Zilnic apar fel si fel de probleme si de evenimente total neplacute. Printre acestea se pot numara si defectiunile care apar la telefoanele mobile.

Pentru a repara astfel de probleme avem nevoie de un service GSM Bucuresti, Cluj, Timisoara sau alte orase in care ne aflam.

Cu cat un oras este mai mare, cu atat gasirea unui service este mai grea. Una e sa gasesti un serice GSM intr-un oras mic cum e Dorohoi si alta e sa gasesti un service GSM Bucuresti. In orasele mari service-urile de acest gen sunt multe si alegerea se face cu greu. Daca nu stii incotro sa apuci, intra pe Servicegsm.ro.

Se pare ca nu mai exista limita de varsta cand vine vorba de posesorii de smartphone. Aceste telefoane se afla atat in posesia unor copii, cat si in cea a unor batrani. Cand vine vorba de copii, subiectul e putin mai delicat, deoarece telefoanele mobile le pot afecta acestora dezvoltarea. Dar, acum nu vom vorbi despre asta, ci despre cum poti crea o relatie stabila cu copilul tau si cum il poti responsabiliza cu ajutorul unui astfel de dispozitiv.

Pune-l sa participe la plata cartelei/abonamentului

Din moment ce copilul tau vreau un telefon, in mod clar vrea sa aiba si posibilitatea de a suna de pe el, de a da SMS-uri sau de a sta pe internet. Aceste lucruri presupun un anumit cost. Ca sa-ti inveti copilul sa fie responsabil, pune-l sa contribuie si el la plata cartelei sau a abonamentului, chiar daca nu participa cu o suma foarte mare.

Orice banut e binevenit daca acest lucru il face sa realizeze faptul ca un telefon presupune si alte costuri in afara de cele de achizitie, pe care in general le platesc parintii. Daca tot am amintit de costurile de achizitie, poate nu ar fi rau sa-l pui sa participe si la acestea cand vrei sa-i iei un telefon. Astfel, copilul tau se va invata sa aprecieze mai mult ceea ce faci pentru el.

Vorbeste cu el prin mesaje

Copiii adora sa trimita si sa primeasca mesaje. Ca sa ai o relatie mai buna cu copilul tau, poti incerca sa-i trimiti acestuia mesaje cand esti la serviciu.Spune-i cat de mult il iubesti, intreaba-l daca e bine, ce face, daca si-a facut temele sau alte lucruri prin care sa il faci sa te simta mai aproape de el.

Invata-l sa foloseasca telefonul intr-un mod echilibrat

Trebui sa-ti educi copilul in asa fel incat sa inteleaga faptul ca telefonul nu trebuie folosit in mod excesiv, deoarece el creaza dependenta. Invata-l sa nu fie absolut dependent de el si sa nu stea zilnic ore intregi cu ochii in ecran.Ajuta-l sa-si faca un program prin care sa reuseasca sa se bucure si de alte lucruri decat cele oferite de gadgeturi.

Telefoanele mobile inteligente nu sunt neaparat un pericol pentru dezvoltarea copilului tau, mai ales daca-l inveti cand si cum sa le foloseasca. Fii un parinte responsabil!

0 Shares
You May Also Like